Eficiència Energètica

Vols detectar el potencial estalvi de les instal·lacions de la teva empresa per reduir el consum i el cost energètic?

L’eficiència energètica s’ha convertit en una prioritat tenint en compte que les fonts energètiques tradicionals són limitades, cada vegada més costoses, amb gran dependència del mercat exterior i  gran impacte sobre el mediambient.

La Federació Empresarial del Gran Penedès vol ajudar a empreses com la teva a detectar les possibles estratègies d’estalvi energètic que es podrien aplicar a les teves instal·lacions.

baner-auditories-energetiques-cecotrenovables

Què t’oferim?

Consulta telefònica gratuïta sobre eficiència energètica

El nostre assessor respondrà consultes sobre normativa vigent i farà una primera orientació de possibles mesures a aplicar.

Visita d'assessorament en eficiència energètica

L’assessor expert farà una visita tècnica presencial a l’empresa per analitzar les principals instal·lacions i consums energètics. Una vegada finalitzat l’anàlisi in situ, s’estudiaran les dades recollides i s’entregarà un informe amb mesures que facin la teva empresa més eficient optimitzant la quantitat d’energia requerida per a la producció de productes i serveis.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Federació Empresarial del Gran Penedès i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu info@fegp.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Federació Empresarial del Gran Penedès

C/ Àncora, 3
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

93 810 67 00

Share This