Qui som?

L'Oficina per a la Transició Energètica de la Federació Empresarial del Gran Penedès

IMPULSEM

Impulsem l’estalvi de costos, l’eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d’energies renovables o l’autoconsum d’energia fotovoltaica a les petites i mitjanes empreses catalanes.

FEM FORÇA

Actuem per simplificar les ordenances i permisos municipals i fomentar l’aparició d’ajudes fiscals a nivell municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les pimes en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica.

ACOMPANYEM

Acompanyem a les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors .

què fem

Com ajudem a les empreses?

U

Fent seguiment

Realitzem un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les pimes.

treballant amb les administracions

Treballem per tal que les diferents administracions impulsin accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les empreses.

l

INFORMANT-vos

Estem al dia de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. 

innovant

Treballem en projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.

Visita la web de la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és independent i té un caire multisectorial i plural.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Federació Empresarial del Gran Penedès i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu info@fegp.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Federació Empresarial del Gran Penedès

C/ Àncora, 3
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

93 810 67 00

Share This