Què t’oferim

Assessorament en autoconsum fotovoltaic

Estàs pensant en un projecte d’autoconsum fotovoltaic per a la teva empresa, però no saps per on començar ni quina seria la inversió?

T’assessorem per tal de contractar la millor tarifa energètica per a la teva empresa mitjançant un estudi personalitzat en relació a les diferents ofertes del mercat.

Assessorament i diagnosi energètica

Ajudem a empreses com la teva a detectar les possibles estratègies d’estalvi energètic per aplicar a les teves instal·lacions.

La calculadora de CO2 és una eina que ens permet quantificar l’impacte que té sobre el clima el desenvolupament d’una activitat mitjançant el càlcul dels gasos d’efecte hivernacle que s’emeten a l’atmosfera. Vols calcular les emissions de CO2 anuals de la teva empresa? Fes-ho en 3 passos!

Calculem la teva petjada de Carboni i dissenyem un pla de reducció d’emissions personalitzat.

Sabies que l’Oficina Espanyola pel Canvi Climàtic (OECC) disposa d’un registre on les organitzacions poden inscriure de forma voluntària les seves petjades de carboni com a acte de compromís i transparència?

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Federació Empresarial del Gran Penedès i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu info@fegp.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Federació Empresarial del Gran Penedès

C/ Àncora, 3
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

93 810 67 00

Share This