Qui Som?

Des de la Cecot hem engegat l’Oficina per a la Transició Energètica, que compta amb el suport principal d’altres entitats, ajuntaments, empreses i enginyeries especialitzades, així com d’entitats financeres.

Té per objectiu impulsar la transició energètica entre les empreses del nostre entorn, fomentant l’estalvi de costos, l’eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d’energies renovables o l’autoconsum d’energia fotovoltaica.

Com ajuda a les empreses l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot?

• Realitzant un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les Pimes.

• Proposant la simplificació de les ordenances i permisos municipals i el foment d’ajudes fiscals a nivell municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les pimes en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica i en la tramitació d’ajudes i subvencions.

• Animant a les diferents administracions implicades a impulsar accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les pimes.

• Fent seguiment de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. Informant, assessorant i formant a les empreses en eficiència, energies renovables, autoconsum, generació distribuïda, economia circular, electrificació i mobilitat sostenible, per ajudar-les a implementar-les.

• Acompanyant les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors per assegurar els millors costos, el màxim rendiment de les inversions, la millor qualitat i els terminis de lliurament més curts.

• Detectant oportunitats de millora i impulsant l’eficiència, l’autoconsum i la transformació energètica de les empreses, dels polígons industrials i de l’entorn local, a través de desenvolupar, de la mà de diferents partners, projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.


La Cecot som una confederació empresarial multisectorial, constituïda l’any 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials a qui representem davant dels interlocutors socials.  

La nostra missió és la de promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d’acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn.

Amb el suport de:

Entitats col·laboradores:

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

La gestió i sol·licitud de serveis de transició energètica és un acord de col·laboració entre la Federació Empresarial del Gran Penedès i la Fundació Cecot Innovació, per a la promoció i desenvolupament de serveis relacionats amb la transició energètica.

Responsables: Federació Empresarial del Gran Penedès i Fundació Cecot Innovació

Finalitat: Atenció i gestió de la sol·licitud de serveis relacionats amb la transició energètica i l'establiment i desenvolupament de relacions comercials per ambdues empreses.

Legitimació: El consentiment de l'interessat per a l'atenció i gestió de serveis, i l'interès legítim per a l'establiment i desenvolupament de relacions comercials.

Destinataris: Les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot

Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició i retirada del consentiment a través del correu electrònic rgpd@cecot.org de la Fundació Cecot o a través del correu info@fegp.cat

Informació addicional: A la política de privacitat de la Fundació Cecot Innovació o a la política de privacitat de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Federació Empresarial del Gran Penedès

C/ Àncora, 3
08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

93 810 67 00

Share This